joi, 3 februarie 2011

Martisoare

Ca tot am de invatat, m-am apucat de martisoare. Si ce altceva sa iasa din capul meu decat...fluturi. N-am timp de povesti, vi-i arat si ma intorc la grile ( mai am 2 examene,  yuuuhuuu).

4 comentarii:

  1. sa ai spor, si la bijuterici si la invatat [>:D<] sunt super frumosi fluturasii tai, dar si libelulele [:X] poti sa-mi spui si mie cum ii faci? [:(] pt brosele-flori din satin,organza urmaresc de mult fiecare pozita de pe internet si o sa incerc si eu sa fac dupa ce se termina sesiunea asta [:-<], dar la fluturasi si libelule chiar nu-mi dau seama [:(] anyway, foooooarteee frumoase [:X]

    RăspundețiȘtergere
  2. Emma, nu stii ca in sesiune ai chef de orice altceva, numai de invatat, nu. Oricum, cand o sa am timp pun poze din etapele lucrului, ca de explicat e mai greu.La flori e relativ usor, eu vreau sa incerc acum cu petale individuale, ca am vazut la cineva si arata bine.
    Hai, succes la invatat si bafta la examene!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ceea ce lucrezi!!!Am voie sa scriu aici ca ai fluturi in cap de cand te stiu??Dar nu ma gandeam atunci,de mult,ca ii poti transforma in ceva atat de dragut...desi stiam ca ai sensibilitate de artista!Felicitari!Si da-i bataie...dezvolta asta...e tare interesant!

    RăspundețiȘtergere